Locatie

Te midden van voormalige fabrieksgebouwen is de Westergas van 20-23 december het toneel van de Amsterdamsche Kerstmarkt. Het historische terrein met typisch Amsterdams karakter is de droomlocatie waar cultuur, creativiteit, diversiteit en vrijheid het gehele jaar samen komen. En met Kerst net een stukje meer.

Westergas Pazzanistraat

Binnen en buiten

De Amsterdamsche Kerstmarkt vindt zowel binnen als buiten plaats. In de Zuiveringshal (liefst 1200m2), op het Stenenplein en in de Pazzanistraat doe je de laatste kerstinkopen, drink je warme choco of gl├╝hwein, trek je de stoute schaatsen aan en laat je je ondersneeuwen door het culturele aanbod. Of het nou gaat om (live)muziek, kinderactiviteiten, een expositie of theater.

Ondernemers op de Westergas

Naast alle marktkramen, foodtrucks en andere initiatieven die speciaal voor de Amsterdamsche Kerstmarkt hun intrek nemen op de Westergas, is er ook een reeks ondernemers die hun vaste stekkie op het terrein hebben. Zo drink je speciaalbiertjes bij Brouwerij Troost, is er een filmprogramma van het Ketelhuis en Cineville, ga je voor een pre-Kerst diner naar Pacific en dans je de oliebollen eraf bij dj-bar Radio Radio.

Westergas Brouwerij Troost