Info

Dat de entree gratis is, dat wist je al. Verdere info vind je hier. Heb je toch nog vragen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook of neem contact op met één van de adressen op deze pagina.

Bezoekersinfo

De Amsterdamsche Kerstmarkt vindt plaats op de Westergas in Amsterdam-West.

Toegang

De Amsterdamsche Kerstmarkt is gratis toegankelijk en kent geen minimumleeftijd.

Adres

Pazzanistraat 33
1014 DB Amsterdam

Openingstijden

20 december: 16:00 – 23:00 (marktkramen tot 23:00)
21-23 december: 12:00 – 23:00 (marktkramen tot 20:00)

Pin / cash

De horeca van de Amsterdamsche Kerstmarkt is volledig cashless; er kan enkel met pin of creditcard worden betaald. Per marktkraam verschilt of ze met pin of cash werken.

Cups

Samen houden we Amsterdam schoon! Om milieuredenen dien je voor €2 een cup aan te schaffen, die je bij elk nieuw drankje inwisselt voor een schone. Ga je weg? Ruil je beker dan gratis om voor een unieke cup van de Amsterdamsche Kerstmarkt en neem ‘m mee naar huis als souvenir. Je beker is niet inwisselbaar voor geld.

Bereikbaarheid

Plan je route via Google Maps.

Met de fiets

We hebben een grote (onbewaakte) fietsenstalling bij de Westergas.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal pak je bus 21 naar de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. ’s Nachts rijdt bus 283 van en naar station Amsterdam Centraal vanaf de halte Van Limburg Stirumstraat. Reis je vanaf het centrum? Pak dan tram 5 en stap uit bij de Van Limburg Stirumstraat. Vanaf daar is het enkele minuten lopen naar de Westergas.

Met de auto

Vanaf de Ring A10 pak je de afslag S103/S104 (Haarlem) en rij je richting het centrum van Amsterdam via de Haarlemmerweg. De Westergas bevindt zich aan je linkerhand. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden rondom het Westergasterrein. Bekijk hier de beste opties.

Deelnemen

Co-creatie staat centraal bij de Amsterdamsche Kerstmarkt; het vierdaagse evenement is er voor en door Amsterdammers. Samen met creatieve ondernemers, non-profits, kunst- en cultuurmakers, ambachtslieden, spraakmakende merken, lokale partijen en foodpioniers bouwen we aan een kerstfeest waar iedereen zich thuis voelt.

Heb je een marktkraam of foodtruck, ben je een artiest of vertegenwoordig je een goed doel en heb je interesse om mee te doen? Lees je in via de online brochure of meld je direct aan.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens:

Algemeen

info [a] amsterdamsche-kerstmarkt.nl

Marktkramen

emmeline [a] amsterdamsche-kerstmarkt.nl

Partners, cultuur en andere initiatieven

brent [a] amsterdamsche-kerstmarkt.nl