Filmprogramma met Het Ketelhuis en Cineville

In samenwerking met Het Ketelhuis en Cineville organiseren we een speciaal filmprogramma tijdens de Amsterdamsche Kerstmarkt. Welcome to the party pal!

Die Hard (John McTiernan, 1988, VS, 132 min.)

Vrijdag 20 december om 21:45 uur

Enerverende actieklassieker, waarvan de expliciete hardheid, de spectaculaire vormgeving en de cynische toon school zouden maken in Hollywood. Op kerstavond bindt eenzame politieman Bruce Willis vanuit de liftkoker van een kantoorkathedraal de strijd aan met genadeloze terroristen, die Japanse topmanagers in gijzeling houden. Ook met Alan Rickman.

De vrijdagavond sluiten we na Die Hard af in stijl. Met de Cineville Kerstknalfuif! Schenk een shotje gl├╝hwein in en proef de kerstsfeer bij het Ketelhuis. Tot de late uurtjes de voetjes van de vloer in je kersttrui. DJ’s, Cineville-prijzen en meer…

Tickets voor Die Hard koop je via Het Ketelhuis

White Christmas (Michael Curtiz, 1954, VS, 120 min.)

Zondag 22 december om 15:00 uur

Muzikale familiefilmklassieker in Technicolor. Ex-officieren Bing Crosby en Danny Kaye maken met hun zang-en-dans-act reclame voor noodlijdend wintersporthotel van hun vroegere sergeant. Met vijftien liedjes van Irving Berlin, waaronder de klassieke meezinger ‘I’m dreaming of a White Christmas’. Ook met Rosemary Clooney en Vera-Ellen.

Tickets voor White Christmas koop je via het Ketelhuis