Exclusief kerstig

Marktkramers die nét dat beetje extra uit de kast trekken, speciaal voor onze markt. Speciaal voor jou. Daar worden wij blij van. Om je lekker te maken, pleuren we alvast een aantal mooie initiatieven op je. 

 

Samen staan we sterk

De Nieuwe Couture is een start-up voor kunstenaars die met hun creaties de wereld willen veranderen. Eigenaresse Nadine Spronk’s schilderingen komen voort uit haar intuïtie en emotie van dat moment. Dat is geen kwats, kunnen we je vertellen. Speciaal voor De Amsterdamsche Kerstmarkt maakt zij een aantal unieke items voor onder de kerstboom. Van sokken met kerstige borduursels tot een spannend stuk om te dragen bij een knisperend haardvuur, ter stimulering van liefde en verbondenheid. Want dat is toch waar het eigenlijk om gaat in deze donkere dagen?

 

Hart voor Mokum

Voor een echte, Mokumse kerst breng je een bezoek aan Amsterdam Works of Art. Zij hebben letterlijk de stad tot kunst verheven. Alles handgemaakt en uniek. Van 3D baklijstjes met Amsterdamse tafereeltjes, een keukenschort met straatnaam, een Jordaanse fles pikketannusie, tot met de hand beschilderd wapenschildje voor op je boot.

‘Zorg goed voor de stad en voor elkaar’, waren Eberhard’s woorden toen hij zijn functie als burgemeester neerlegde. In het licht van deze woorden heeft Strijder.Amsterdam een sjaal ontworpen, ter nagedachtenis aan onze burgemeester. Als je er eentje koopt breng je samen een ode aan deze bijzondere man, tegelijkertijd steun je de KWF Kankerbestrijding. Dit is een initiatief waar wij trots op zijn.

 

Je bent zelf een cadeautje

Voel jij je ook altijd zo besjoemeld als je per ongeluk een foto verwijdert op je telefoon? Eeuwig zonde.  Pinboard Agency gelooft in tastbare herinneringen in plaats van ze te begraven in vergetelheid. Samen met deze marktkramer breng je herinneringen tot leven, door ze een fysieke plek te geven op één van hun mooie prikborden. Je wordt eerst in vol kerstornaat gefotografeerd, zodat je daarna direct je eerste foto kan prikken. Geef je direct het goede voorbeeld aan gabbers en familie.